:)


Flu :(

Ar hemma fran skolan idag, har bara varit dar i 1,5 dagar den har veckan. Missar massa, och missar matchen idag och imorn :(
Typ 4 tjejer i pjasen (spenderar 5 timmar med dom varje dag) har svininfluensan sa antar att det ar den jag haller pa att fa. Svettade ner lakanen i sangen inatt och brinner upp med min feber.
Men hoppas att det bara ar en vanlig bihaleinflamation eller ngt.
Ar pa piller nu, annars hade jag inte kunnat ga upp ur sangen.

:)


Sadie Hawkin's

Igarkvall hade vi en skoldans, Sadie Hawkin's. Den dar tjejen bjuder ut killen och betalar och allt det dar, jag har berattat om det innan.
Gud vad kul det var!  Man fick hur mkt gratis lask man ville och godis osv, haha.
Och jag gifte mig ocksa...

Kyrsten och jag

Jag och Jackie, skoltoaletten

Har vigs jag och Kendall. Dock hade han redan en fru...

Reklam fran Superbowl

Haha som jag sa, det ar jattedyrt med commercial under Superbowl matcher eftersom nastan hela nationen kollar.
Sa har ar en rolig en... :)

Hotade

Idag har varit minst sagt spännande i skolan..
Började med att jag kom 4 minuter försent och fick darför inget godis som de andra eleverna fick, buhu :(
10 minuter senare säger högtalaren att det är "lock out". Det innebär att man måste lasa klassrumsdörren, släcka lyset, kura ihop sig i ett hörn av rummet och vara knäpptyst.
Någon hade ringt och hotat och komma och skjuta ihjäl alla på skolan. Så där satt vi och var rädda. Middlebrooks kunde inte hålla tyst såklart, haha ;)
Satt kanske där i en 20 minuter sen fick lärana order att forsätta sin lektion men att hålla dörren låst och inte släppa ut någon ur klassrummet under några som helst omständigheter. Plötsligt blev alla väldigt kissnodiga xD
Poliserna cirkulerade runt campusarna på skolan hela dagen.
Vi var tvungna att ga dirket till vara nästa lektioner resten av dagen, utan att stanna och prata eller nagot.
På lunchen sitter Alex med en papperspase vid vårt bord. Han tänker sig inte for, utan blåser upp den och smäller den, så som han alltid brukar gora. Det blir knäpptyst i en sekund. Några slänger sig på golvet under stolar och bord for att ta skydd. De trodde ju såklart att den som hotade oss hade kommit in med vapen.
Haha, Gud vad vi skrattade! Tänkte inte alls på vad som försiggick när han gjorde det. Fick lite skäll av lärarna också.
Vissa sa att vi hade lockout for att någon hade smitit ifrån fängelset som ligger precis bredvid skolan, men det var inte fallet den har gången.

Nu till den andra delen. Under första lektionen började det snöa! Första snön här på 7 år och alla amerikanarna blev helt galna och som barn på nytt. Resten av samhäallet vart kaos eftersom bilar och vägar inte är utrustade för det. Så alla aktiviteter på eftermiddagen blev instälda och jag kom hem vid 4 istället för 22 idag :)
Plus att de stänger av skolan imorn på grund av snön. Så imorn är jag ledig :D SOVMORGON!!!

I skolbussen hem

Frosty the Snowman

Sommaren

Vet inte varfor, men kande for att slanga in lite bilder sen mina allra forsta veckor har i somras.






Pants on the ground

Haha, vet inte om den har har kommit till Sverige an, men den ar iaf storsta grejen har i USA :)


School

Gahhh jag ar sa himla trott! Klockan ar nastan 10 pa kvallen har och jag kom just hem fran skolan. Ar sa nastan varenda dag. Kommer efter i matten for att jag aldrig orkar gora laxorna. Och varenda morgon ar fruktansvard jobbig. Snoozar i 30 min. Blir sen till skolan (tardy som det heter har)

Iaf, min historialarare berattade igar om nar han var en footballsspelande Junior i High School har i Texarkana for 35 ar sen och han blev arg pa en 9de klassare som var uppkaftig mot honom.
Man blir hart straffad om man slass i skolan. Pa den tiden vart man agad for det, men nu for tiden blir man forflyttad till en straffskola i 5 veckor.
Iaf, sa han vantade tills skolan var over och slangde da in honom i bagaget och korde till Spring Lake Park som ligger har i stan. Sen dumpa han honom i sjon och stack darifran, haha. Sa himla skon!

Fotbollsmatch idag... Mot Pleasant Grove. Forlora med 5-0. Ahh jag blir sa trott pa det!!
 

Superbowl

Ikvall har det tittats Superbowl med Mary, Thomas, Grant, Drew och Will. Kycklingvingar till det. Akta amerikanskt.
For er som inte vet vad Superbowl ar sa kan jag ju saga att jag knappt vet det sjalv. Men ar en jattestor amerikansk football match. Med artiser som upptrader och bara de basta reklamerna i pauserna.
New Orleans vs Indianapolis.
 

Haircut!

En av mina larare (cheerleader lararen) har varit orolig over mitt hår som har blivit gront.
Så hon pratade med sin frisor och fixade en tid for mig att gå dit for en gratis makeover varde 2000 kr.
Så himla snallt!
Det tog 3 timmar allt som allt att fixa mitt hår. Gick dit 10 imorse och var inte klar forran 13. De borjade med någon behandling som tog bort den grona skiftningen. Sen la de in mork/mellan blonda slingor i samma farg som mitt naturliga.
Sista blev det en toppning.
Ser ut som en helt annan tjej och har inte riktigt vant mig an, men det ser sa mycket friskare ut och det grona ar borta :)

Efteråt kom Autumn och Becca och hamtade mig. Vi åkte och fixade våra Sadie Hawkin's t-shirts.
Sadie Hawkin's ar en skoldans, precis som homecoming, men tjejen ska bjuda ut killen samt betala for allting. Men jag tanker inte bjuda ut nagon så går med mina kompisar istallet och har dubbelt så kul :)
Man ska heller inte kla upp sig. Man går i jeans och t-shirt. Det anda ar att man ska matcha med de man går med.

Ikvall ska vi grilla fick har hemma och ha lite folk over.

Ha en bra kvall! :)

Fotbollsmatch

Vann fotbollsmatchen igår :D 1-0!
Gick bra, bra! Blev glad när jag sag min värdmamma sitta på läktaren och vinka, forsta matchen hon gått till.

Akte till Pleasant Grove High School på morgonen. Det är där alla stenrika ungar går, och där man blir mobbad om man inte kor senaste jeepen.
Vi visade upp varan pjäs infor en domare. Han skulle inte bedoma oss, utan bara ge oss massa kritik på vad vi måste ova mer på. For i slutet av mars tävlar vi mot 4 eller 5 andra skolor.
Skolan levererade Taco Bell :D Var där till 1, men behovde inte gå tillbaka till lektionerna efteråt.

Efter matchen åkte jag till Mary for en sleepover. Såg på Dagboken och grät. Såg på 50 first dates och skrattade. Lekte lite retard och slog varandra med.

American spirit


I'm in love with my life!

Alrighty! Helgen har varit kul! I lördagskväll gick jag ut och åt på Outback (en stekresturang) med Thomas och Mary. Det var jättegott! Dock var det 40 minuters väntetid.. Men vad gör väl det med trevligt sällskap? Jag älskar dem! Det var dit jag gick innan Homecoming och har inte varit där sen sist. Dumma Mary lämnade mitt mobilnummer på kvittot till servitören..
Efter det blev det ett snabbt besök på Hooters. En resturang där stadens snyggaste tjejer jobbar som servitriser. I magtröjor och kort-kort. Kändes lite skumt att sitta där när man själv var tjej.
Sen skjutsa han hem oss till mig och vi sov ute i Campern. Såg på Seven Pounds, dansade och åt mina svenska chokladbollar med glass.
Söndag var kyrkan i stort sett hela dagen och vi anornade en söndagsmiddag för 8 pers på kvällen.

Idag var det skola igen. Snoozade en hel timme imorse! Känns som att jag skulle behöva 2 dygn utav somn för att må bra och bli pigg igen. Hoppade över dushen imorse också om ni ville veta det, haha.
På teaterlektionen pratade vi Mamma Mia och ABBA.
Fotbollsträning på eftermiddagen. Autumn drar ner mina shorts och jag moonar for allihopa (inkluderat ett helt kill-lag) i en sekund. Game on! Resten av träningen bestod mest av att jaga varandra, dra i shorts och av att putta ner varandra i leran.

Efter träningen ringde vi Domino's pizza och hade 10 minuter på oss att race:a dit. För man vill inte komma försent till dramaövningen... tro mig... Som tur var blev min kompis inte stoppad av polisen, för den stackaren har just fått sitt korkort.

Nu ska jag vänta på att mitt hår torkar så jag kan gå och lägga mig! För somnar jag med håret blött så blir det en mardröm imorgonbitti.
Jag älskar High School och USA!

Så tänkte jag bara säga att gör inte narr av Victoria Silvstedt för att hon slänger in engelska ord här och där. (Som Hey Baberiba-gänget gör). För det är faktiskt riktigt svårt, och jag måste skriva väldigt sakta i denna blogg for att det ska bli korrekt svenska. Vilket det ändå aldrig blir, haha..

Godnatt sweethearts!

RSS 2.0