Hotade

Idag har varit minst sagt spännande i skolan..
Började med att jag kom 4 minuter försent och fick darför inget godis som de andra eleverna fick, buhu :(
10 minuter senare säger högtalaren att det är "lock out". Det innebär att man måste lasa klassrumsdörren, släcka lyset, kura ihop sig i ett hörn av rummet och vara knäpptyst.
Någon hade ringt och hotat och komma och skjuta ihjäl alla på skolan. Så där satt vi och var rädda. Middlebrooks kunde inte hålla tyst såklart, haha ;)
Satt kanske där i en 20 minuter sen fick lärana order att forsätta sin lektion men att hålla dörren låst och inte släppa ut någon ur klassrummet under några som helst omständigheter. Plötsligt blev alla väldigt kissnodiga xD
Poliserna cirkulerade runt campusarna på skolan hela dagen.
Vi var tvungna att ga dirket till vara nästa lektioner resten av dagen, utan att stanna och prata eller nagot.
På lunchen sitter Alex med en papperspase vid vårt bord. Han tänker sig inte for, utan blåser upp den och smäller den, så som han alltid brukar gora. Det blir knäpptyst i en sekund. Några slänger sig på golvet under stolar och bord for att ta skydd. De trodde ju såklart att den som hotade oss hade kommit in med vapen.
Haha, Gud vad vi skrattade! Tänkte inte alls på vad som försiggick när han gjorde det. Fick lite skäll av lärarna också.
Vissa sa att vi hade lockout for att någon hade smitit ifrån fängelset som ligger precis bredvid skolan, men det var inte fallet den har gången.

Nu till den andra delen. Under första lektionen började det snöa! Första snön här på 7 år och alla amerikanarna blev helt galna och som barn på nytt. Resten av samhäallet vart kaos eftersom bilar och vägar inte är utrustade för det. Så alla aktiviteter på eftermiddagen blev instälda och jag kom hem vid 4 istället för 22 idag :)
Plus att de stänger av skolan imorn på grund av snön. Så imorn är jag ledig :D SOVMORGON!!!

I skolbussen hem

Frosty the Snowman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0