Vattenskidor

Pa lordagen akte vi till Tyler, Texas som ar ungefar 2.5 timmar bort. Dar bor min vardpappas dotter och hennes familj. De tog mig ut med baten for tubing (vilket gor ONT) och vattenskidor.


GRADUATION!!

Klockan 9 var det mandatory ovning infor kvallen. Var i en gigantisk kyrka i PG (det rika omradet i Texarkana).
Vi gick igenom hur och vart vi skulle ga och hur vi skulle ta emot vart diplom osv. Tog 3 timmar.
Efter det at vi lunch pa McAlister's Kyrsten, Jessica, Brianne och jag. Alskar det stallet.



Sen letade vi svart hogklackade skor som var ett maste den kvallen.
Kl 4 startade Kyrsten's graduationparty med hennes slakt och mig och Shelby. At, at, och at igen.
Hennes farmor gav mig 25 dollar aven da jag aldrig hade traffat henne.



Sjalva graduation tog ungefar 2.5 timmar och det var varldens basta kansla nagonsin!



Mina vardforaldrar tog mig till Olive Garden och efter det vart det party vid sjon.
UNDERBAR DAG! :D
For mer bilder, kolla facebook.

Btw, ser ni tasseln pa hatten? Man borjar med att ha den pa vanster sida, nar sedan alla har gatt over scenen och fatt sitt diplom byter man till hoger sida.



Min amerikanska studentvecka!

Detta var forra veckan, hade redan slutat skolan, men inte tagit studenten.
Tisdag: Kyrsten, jag, och Jesse, hennes kompis som tog studentn forra aret och kommit hem fran college over sommaren, bestammer oss for att aka downtown efter att det blivit morkt for att smyga in i det ode Hotel Grim. Det var ett 10-vanings hotell en gang i tiden dar bade Johnny Cash och Elvis hade bott. Nu for tiden ar det stangt och igenbommat. Sags att hemlosa s.k. hoe boes, bor i kallaren.
Iaf, det haller pa att falla ihop och anvands inte till ngt. Men gar man in och blir pakommen av polisen sa blir det inte kul... Och nu kommer sakert pappa bli arg men jag skulle inte gora det om det var en risk att aka fast.
Varenda dorr och fonster ar igenbommat men det finns en liten oppning i kallaren folk gar in i hela tiden. Var backsvart dar inne, men hade en liten ficklampa som tur var. Gar upp nagra trappor och kommer till en jattestor lobby. Ser ut att komma rakt fran en skrackfilm, trasiga brador och spindelnat overallt. Gar upp ytterligare trappor, trappa, efter trappa och kommer tillslut upp pa taket. Dar kande man sig som i The Hangover. Utsikt over nastan hela staden.
Pa vagen ner tar batteriet slut och jag bli vettskramd. Det blir aven de andra tva fast de har brytit sig in dar en massa ganger. Tillslut hittar vi iaf ut, men latt var det inte!

Onsdag: I skolan kl 9. Eller var forsenad till 9.30, men det ar en annan historia. Skulle ta varan Senior Class Picture samt informeras om graduation pa fredagen.
Efter det ater vi frukost pa Sonic jag och Kyrsten och aker sedan till hennes for att kolla film pa netflix.
Detta var ocksa sista dagen i skolan nagonsin, kandes faktiskt valdigt sorgligt.



Torsdag: Torsdag tar jag och alex fyrhjulingarna for att leta skoldpadda. Jag vill sa garna ha en, och de ar overallt har. Har sett en massa, men alltid har nagon annan hunnit plocka upp dom innan mig. Idag sag vi dock inte en enda, var bara sjukt svettigt i solen och de dryga 30 graderna.
Efter det blir det ett bad i sjon. Hjalpte ju inte mot hettan for sjon ar sakert 35 grader bara den.


RSS 2.0