Fredag

Gick till en coach imorse for att fa antibiotika och en linad fot. Sedan spelade jag hela matchen mot PG i eftermiddags. Gick ratt bra for mig, men vi forlora med 6-0. Skratta inte ar ni snalla... Vi ar inget bra lag assa.
Jag kan ga igen, aven om det gor ont! Men hade inte tid att ens kanna efter under matchen.

Nu ska jag ga och lagga mig, maste till skolan imorgonbitti. 9-16 ar det dramaovning pa scenen.
Godnatt! Ha en toppenhelg!

Torsdag



Match i Pleasant Grove (skolan dar alla stenrika snobbar gar, och dar man blir sondermobbad om man inte har nyaste bilen osv.) mot Texas High. Skadade foten 15 minuter in i matchen, kunde inte ga pa den langre och vi forlora med 1-0 :(

Onsdag

Onsdagar ar min lediga dag om kan kalla det det. Har ingen dramaovning sa slutar efter fotbollstraningen.
Jessica och Brianne hamtade mig efter traningen och vi akte till en resturang och at. Gud vad STORA alla portioner ar har! Slutar aldrig forvanas.
Efter det akte vi till Walmart och kopte jattestora sapbubblor som vi holl ut genom fonstret medans Brianne korde, haha.
Sen foljde vi med Zach till hans kyrka. Den var speciell... Onsdagskvallar ar till for tonaringar. Hade en stor scen med ett liveband och folk dansade, sjong och var allmant galna. Var kanske en 80 pers dar. De gor nagot konstigt dar, faller pa golvet och talar i tungor. Det ar nar man later Gud prata genom sig sjalv och man borjar prata nagot konstigt sprak. Eller det ar inget sprak, men bara massa random ord och laten.
Var minst sagt en upplevelse.





TISDAG

Fotbollsmatch i Tenaha. Vann med 5-0! :D yay, forsta vinsten denna sasongen.
Pizza och kakor blev levererat efterat. Och varsity killarna vann sin match med :) med 5-2.


Autumn, jag, och Jackie innan matchen

En Mexikanare och Jessica (och en rosabandetboll) in action

Miracle in action

Stukat foten :(

Jaha sa har man stukat foten for forsta gangen!
Vi har en fotbollsturnering som startade idag och haller pa till lordag. 20 minuter in i matchen blir jag sa hart sparkad att jag stukar foten. Damit! Hurts, oh it hurts really hurts lalala.
Och jag maste kunna rora mig pa scenen med.

Imorgon efter skolan ska jag uppdatera om all annat som har hant i veckan. Sa titta in igen! :)


Var finns trottoarerna?

Okej kompisar! Mycket har hänt, men tänker inte gå in på detaljer om mina känslor.. So let's look away from all sadness and focus on the good things!

Gårdagen blev mycket bättre än planerat! Var en ca 20 grader celsius ute och vi åkte till bion med Mary's foräldrar istället. Motte upp Thomas där och såg på Legion. Var lite speciell, men ångrar inte att jag såg den.
Och for att det var så himla fint väder ute så kopte vi alla fula pilotglasogon och glass/smoothie.

På eftermiddagen fick vi syn på ett hus som var till salu. Det bara skrek åt oss! Helt perfekt storlek, plats och det var så himla flott och sott. Vi gick in på gården for en tjuvkik. Ska ringa och boka tid for en visning inomhus. Aven om vi inte har råd med ett hus nu så ska vi leka proffesionella och kolla runt på dem. (Jag, Mary och forhoppningsvis med hjälp av braten Thomas).

Skolan idag, var rolig som vanligt! Fotbollsträning en halvtimma efter skolan. Sen vänta en och en halv for att gå till teaterovningen. Hungern satte in. Så vad gor man väl inte for lite Burger King?
Och hur klarar man sig utan bil i amerika? Vänner, låt mig forklara! DET AR NAST INTILL OMOJLILGT! Det finns inte en enda trotoar och de fyr-filiga motorvägarna går over precis hela staden.
Men fick med mig den ännu hungrigare Jessica P. på en 5 kilometrig promenad längst vägkanten till BK. En hamburgare har aldrig smakat så gott! Folk glodde på oss som om de aldrig sett en människa ha ben innan. Flera bilar stannade och frågade om vi behovde skjuts. Tyckte att vi var galna (och hurtiga antar jag). Som tur var fick vi skjuts tillbaka till skolan av hennes pappa.
Och teaterovningen var lite speciell. Vi skulle uttrycka vara känslor i en dans 5 låtar lång. Slutade med att alla utom jag och 2 andra tjejer grät och delade med sig utav sina problem. Jag fick dock kämpa med att hålla det inne, for som sagt, har lite problem jag med nu...
Var som en stor blot kedjereaktion. Haha
Peace out!


8.30...

Jag blir galen! Klockan är bara 8.30 pa morgonen och jag är redan uppe! Kan inte somna om. För nagon ringde nyss. Mary ligger och sover, jag har trakigt.
Igar hade vi möte med utbytesstudenterna igen och vi började göra vara minnesalbum. Klistrade in foton och designade dem med allt möjligt krimskrams.
Sen akte vi och bowlade med Thomas kl 23. Konstig kväll vare.
Idag ska jag hjälpa Mary färga haret och sa ska vi till J.C Penney för att se vad de har som kan hjälpa mitt eländiga har. Det är GRÖNT!
Sen har jag 50 lines att memorera tills imorgon (för pjäsen). 
USCH kommer aldrig klara det.
 

Memories :)


Chokladbollar....

Hahaha hittade den har gamla godingen pa Malins blogg!
Det dar kommer vara jag inom nagra veckor da jag ska visa hela min speachklass hur man bakar negerbollar...


Thursday

Nu var det redan torsdag och bara en dag kvar i skolan innan det är helg igen :) Går alltid så fort när vi är lediga på måndagar (vilket vi är rätt ofta eftersom alla höogtider alltid faller in där).
Skippade fotbollsträningen idag for att åka till Chicken Express och äta med Jessica och hennes pojkvän. Vilket vill säga lägga på sig ett halv extra kilo. Verkligen ALLT är friterat här! ALLT! Jag tycker det ar så vidrigt, men ngt måste man ju äta... För lunchen i skolan mättar ingenting. Vi tar med oss egen mat, men jag föredrar att sova några minuter extra istället för att göra matsäck på morgonen..
Och gratis påfyllning av läsk får man överallt med.
Dessutom är allt så billigt, Ben&Jerry's o allt det där kostar inte mkt alls här. Vilket är farligt.

Pratade om fördomar om Sverige och Europa idag.
De trodde tex. att europeer hade fula tänder, aldrig rakade sig, firade thanksgiving och inte hade någon måne...

Nu ska jag plugga resten av kvällen, har en massa nu. Men ska väl inte klaga för det är det första jag behöver plugga sedan september. Men har blivit så himla lat. Hur ska jag klara NV när jag kommer tillbaka hem??

Bella Bacon är fortfarande lika skygg.. Någon som vet hur man tämjer en grisekno? Var är Emil i Lönneberga när man behöver honom?

Sen så saknar jag mina New York vänner och rum 412 en massa!

Bella Bacon

Nar jag kom hem i mandagskvall hade mina vardforaldrar en overraskning at mig. De hade skaffat en lite baby gris eftersom jag alltid har velat ha en! Sa himla gullig!
Hjalp mig garna med namnforslag, Bella Bacon later kanske lite grymt?
An sa lange ar hon jatteradd for oss, och gud vad hogt hon kan skrika och gud vad hart hon kan bita! Men jobbar pa det... Maste matas och klappas varje dag for att goras tam.


Antingen ar drickskillsen inte de basta an, eller sa forsoker hon dranka sig..

Hade fotbollsmatch idag med efter skolan. Forta hemma matchen och den var emot Texas High. Jag spelar mitfield, sa blir massa spring hela tiden. Forlora med 8-0 haha! Men vi visste redan det pa satt och vis... 

New York Day 4

Idag fick vi iaf lite langre sovmorgon, till 9. Alla akte till flygplatsen olika tider.
Sara var forst (kl 7 pa morgonen) Usch var sa sorgligt att ta farval av alla tjejerna! Vi alla klickade direkt for vi forstar verligen varandra och har sa mycket gemensamt.
Vi andra gick ner vid 10 for att ata en power-frukost. Blev havregrynsgrot med farsk frukt och mjokl for mig. GUD vad gott det var med grot igen!

Linnea, Olivia och Malin

Susanna, Louise och jag (TROTTA)
 
Naima, Susanna, Malin och jag akte alla hem samma tid, dock inte pa samma plan tyvarr :(
Och an en gang, sa himla ledsemt att saga hejda.


Malin pa min gate i Newark

New York Day 3

Upp klockan 6 pa morgonen for att gymma en timma forst.

Morgonpigg?

Efter det gjorde vi iordning oss for en ny dag av sightseeing och shopping.
Idag vart det i SOHO bland annat.

Har stod tidigare de tva skyhoga Twin Towers. Ganska sorgligt att se... De haller pa att bygga pa minnenmonementet. Ett stort vattenfall och alla offrens namn.



Har ar jag och Linnea pa Brooklyn Bridge. Skymmer frihetgudinnan. Kallt, blasigt och regnigt denna dag. Men vad gor val det nar man ar i NYC?

Gruppfoto! Hela ganget fran Sverige, Norge och Danmark :)

The Staty of Liberty! Tog en farja forbi den

Pa farjan. Susanna, Olivia och jag

Sen vart det shopping i Soho och min yellow cab premiar!
Underbart!


Haha var sa jakla kul nar vi at pa kvallen och naima fick en for stark pizza. I New York har tydligen inte kunden ratt...

Hittade nagra navy boys (killar fran flottan) att umgas med pa kvallen. Blev seeent! Tror inte vi somna forran kl 4.


The Texas Gang!

New York Day 2

Som sagt, uppe kl 7 pa morgonen. Snal frukost serverad kl 8 (vatten, banan och en muffin) ganska vidrigt sadar pa morgonen. Sen vart det avfard mot Manhattan som lag nagon mil utanfor vart hotell.
Alla var uppspelta och ivriga att komma ivag :) Hade en jattebra guide, Dennis.


Jag och Louise framfor Central Park

View fran Central Park

Ganget tar fikapaus

Besokte China Town, och dar kunde man plocka levande grodor och kopa... Luktade illa med all ra fisk med

Har ar vi mitt i Times Square! Fick 6 timmar att ga runt sjalva och shoppa! Saknar tjejerna!

Vi flirtade lite med polisen ocksa... Ingen skada skedd

Klockan 18.00 gick bussen tillbaka till hotellet och vara fotter brann efter allt gaende och axlarna varkte efter all shopping! Tog ett break och gick sedan nar och at och spelade in lite larviga videobloggar jag ska lagga in senare!

New York Day 1

Ah New York var helt och hallet underbart! Var med om sa mycket men kommer inte ens fa ner 1/25 har.
Planet till Dallas gick kl 12.40 i fredags och hoppade pa ett 3.5 timmars flyg dar till Newark, New Jersey.
Nar vi landat traffade jag pa ett gang skandinaviska utbytesstudenter och vi fick tillsammans vanta nastan 2 timmar pa bussen som skulle ta oss till hotellet.
Det var saa konstigt att hora svenska och att forsoka prata det, haha. Fick oss ett gott skratt.
Blev en salig blandning av svenska och engelska de tva forsta dagarna.

Sara, Jennie, Norksa som jag glomt namnet pa, och en Dansk pa Newark flygplats

Nar vi antligen kom fram till hotellet gick vi ner och at pizza i resturangen och sjong svenska sanger (basshunter, carola och fageln Roger)
Delade rum med tva helt underbara tjejer, Susanna och Louise. De var fran Ohio och Florida.
Flyttar ihop sangarna for att vi ville sova tillsammans allihopa! Mycket mysigare :)


 Gick till sangs runt 1. Alla var trotta fran resan plus att New York ar en timme fore Texas och vi skulle upp redan kl 7 morgonen darpa.

Gentleman Gaga

Vi upptackte ngt pa datalektionen igar...
Lady Gaga ar halften man, halften kvinna...


New York BABYY

Har det mesta packat for imorgon nu. Jag aker till New York! :D:D:D:D
Kommer ta en massa bilder! Sightseeing och shopping och ha kul med en 30 andra skandinaviska utbytesstudenter!
Hors nar jag kommer tillbaka (mandag kvall)
PUSS!



Landkrabbor

De har omkring 50 landkarbbor i en kladesaffar i kopcentret. De ar laskiga!
Folk har har dom som husdjur har, i sma burar med sand.. De dor ratt latt...

Fotbollsmatch

Okej gott folk, spelade min forsta fotbollsmatch i tisdags. Haha gick ratt bra, men vi forlorade med 3-0. och kallt var det! var tvugna att se bade JV pojkarnas och Varsity killarnas matcher med. Kom hem runt 23 den kvallen.
Alla 58 spelare delade samma buss. Lag pa varandra, men da blev det iaf varmt och skont.
Nagra snuskisar kastade runt en flaska med kiss... moget, och vi alla fick ta konsekvenserna for det dagen efter:(


Helga och Olga kicked some asses

har spelar JV pojkarna, forlorade med 11-0 mohaha

Life after you

http://www.youtube.com/watch?v=m4gJN2NhSNI

RSS 2.0