Sommar, sommar, sommar!

Harliga sommarvader! Istallet for att ga o lagga mig nar vi kom tillbaka till Texas kl 10.30 pa morgonen la jag mig ute o solade. Tills Mary Middlebrooks ville aka o spela fotboll.
Efter det kom Autumn o hamtade mig, vi akte till the mall. Kollade pa shorts och hittade ett par jeansshorts feran Victoria's Secret. Sommarvader! UNDERBART!


Virginia :D

Norfolk, Virginia. Flottan.
Slanger in lite bilder fran dagen pa stranden. Gick i Atlanten! COOLT! Fanns hammarhajar dar.
Senare fick vi shoppa markesklader moms-fritt :) En av privilegierna man far som militar vilket min vardbror ar.

Har fler bilder och massa historier att beratta, men nu ar jag for trott for det. Nattflyg, sa har varit uppe i 2 dygn konstant nu.

Flyger till Virginia

Ledig från skolan igen igår (tisdag) och idag :)
Spelade min sista fotbollsmatch igårkväll. För imorgon blir jag 19 och då får man inte spela längre. Som tur är är säsongen näst intill över. Bara en match kvar. Förlust IGEN! Efteråt hedrade de oss senior players.

Var svensk sommar här igår! 22 grader så efter min joggingrunda la jag mig och solade en knapp timme. Fick lite färg :) Och nu håller träden på att blomma med. Kommer bli jättevackert har inom ett par veckor :)

Idag flyger jag till Virginia. Ska hälsa på min värdbror. Han är i flottan så är nu stationerad i Virginia. Den staten ligger i östkusten för er som inte visste det. Själv börjar jag bli riktigt bra på staterna här! :)
Iaf, gillar inte att flyga! Blir så himla paranoid.
Kommer tillbaka måndag morgon och då börjar också vårat Spring Break :) Wooo! :)

Imorgon fyller jag år! Glöm inte bort det! ;)

Och nu måste jag packa, är alltid ute i sista stund med det. Haha samma sak när jag packade för mitt år här i USA. Var fortfarande inte klar timmar innan vi skulle åka till Arlanda.

Helgen som var

Hade riktigt roligt i helgen! Fredagskvällen spenderades med Jessica, Jesse och Alex. Gungade i Spring Lake Park. Killarna var inga bodybuilders så var läskigt. För ca 40 år sedan gick det runt en seriemördare i just den parken och mördade hur många som helst på ett plågsamt och sjukt sätt. Finns en film om det och allting. Det läskiga är att de fortfarande inte har hittat honom. Men han är gammal nu så har nog inte orken till att döda igen. Sedan har jag alltid tyckt att ankor är läskiga med efter en insident i min barndom... speciellt amerikanska, för de är gigantiska!
Walmart och köpte lite leksaker (såpbubblor och studsbollar som kunde studsa upp till 11 meter). Utanför affären hade jag en blonde moment.. Vi blåste jättestora bubblor och i alla kunde jag se ordet "Walmart". Blev helt till mig i förundran hur de kunde få in ett ord i såpbubblor. Well, visade sig att det var den lysande, stora Walmartskylten som reflekterade sig i dem... Och jag som alltid säger att amerikaner är dumma. Där fick de sig en revansch.
Taco Bell i over 2 timmar. Satt där och pratade tills vi blev utslängda av en polis...
Crusing på state line. Gatan där gränsen mellan Texas och Arkansas är. Där åker man runt, runt och känner sig jättecool. Har ingen aning om varför.

Lördagen var det strålande vackert väder! 21 grader och en sol som sken. Jobbade ute i trädgarden hela dagen. På kvällen hade vi en familjeåterträff på min värdpappas sida. Alla tog med sig mat så fanns plenty to eat.

Söndagen efter kyrkan åkte jag och Autumn och såg Alice i Underlandet. Vi tyckte inte att den var något vidare..
Hon försökte döda mig med sin bilkörning med, haha. Ibland undrar jag hur vissa kan få körkort!?

Uppdatering kommer snart!

Imorgon borjar jag inte skolan forran kl 2 pm sa efter min sovmorgon ska jag ta och uppdatera om helgen!
Har haft fullt upp nu sa har inte haft en chans...
Slanger in en sang med! Bra refrang!


Jesse!



:)

Har ar klockan 1 och jag gick nyss upp sa fick mig en harlig sovmorgon. Popcorn till frukost! Ar det ngt som ar konstigt och annorlunda har sa ar det frukosten! Man ater de konstigaste grejerna, om man ens ater overhuvudtaget, och dricker cola. Gud vad jag saknar svensk mat! Utan socker och overflodigt fett.
Om 50 minuter kommer mary och hamtar upp mig. Vi bestamde oss for att ga till sista lektionen idag. Det ar den enda vi behover ga till dagar som denna (da de yngre eleverna har prov). De flesta seniors brukar skolka fran den, men ska bara kolla pa Rememer the Titans plus att det inte finns ngt annat att gora idag.
Match ikvall! Kommer inte ga bra... Moter texas high Tigers och de ar jattebra, vilket vi inte ar..


Sporty Spice

Gud nu ar jag och min kropp helt utmattad!
Min kompis kom och hamtade upp mig vid lunch och vi akte till Grandy T Park och spelade fotboll. Solglasogon pa och lera over hela benen. Men harligt var det! Sen akte vi till skolan, klottrade lite pa Coach bilruta och hade fotbollstraning. Spelade annu en traningsmatch mot killarnas Varsity lag. Gick inte lika bra idag som det gick forra veckan. Da jag gjorde jag mal sa vi iaf brot varan nolla. :D
Efter det akte jag till mina sma "systerbarn".
Och vi kastade football och spelade baseball hela kvallen. Baseball ar sa himla mkt roligare an brannboll btw!
REDO FOR MATCH IMORGON!
Nu ska jag krypa ner i sangen men min laptop och O.C. box :) Ingen skola imorgon heller :)



Underbara vader!

Det kanns som maj har i Texas idag! Fargglada faglar kvittrar ikapp utanfor fonstret och solen skiner!
Hangde ut (direktoversatt fran det amerikanska uttrycket hang out) med Joel i formiddags. At hans mammas hemlagade lasagne. Gud vad gott det var, har inte atit ngn sedan jag lamnade Sverige.
Nu ska jag till parken och spela lite fotboll med nagra vanner. Sen maste jag till fotbollstraningen i skolan. Match imorn!
So long flaggstang!

Doo dah!

Happy song cause it's such a happy day today!


Senior privilegier

Ingen skola imorn eller pa torsdag for att juniorna, sophmoren och freshmenen maste ta TAKS test. Vi seniors behover inte det sa vi far stanna hemma! WOHOO! :D
Planer:
Sovmorgon!
Hanga med nagra Seniors
Laga pasta o kottfarssas
Fotbollstraning
Se om Caitlyn vill hanga

Jag och Caitlyn i hostas :)

Sondag med de basta!



Har lekter vi i Thomas Jeep. Sondag och inget battre att gora an det..
Blev wafflehouse, bus med en kattunge och att skratta at The Hangover!
Skulle pa ngn Queen konsert ocksa, men skippade det i sista stund.
Haha och det absolut roligaste var nar Morgan i framsatet vagrade ta upp fonstret och vi fros sa himla mkt. Mary griper tag i hans keps och slanger ut den genom fonstret, mitt pa motorvagen... Hahahaha inget roligt for er att lasa, men dar och da var det sa himla roligt och ovantat. For att inte tala om modigt... Killar har ngt speciellt band till sina kepsar som vi inte forstar oss pa...

Fredag och lordag

Gick och sag Dear John pa fredagseftermiddagen. Gud var bra den var! Och gud vad snygg han ar! Regi av en Svenne med, kan ju inte bli mer stolt ab det alltsa! Grat mig igenom precishela filmen.

Lordagen hade vi en teaterforestallning infor en domare igen som skulle ge oss kritik och tips pa vad vi behover jobba och andra pa innan den stora tavligen den 25:e mars. Gick hyffsat bra!

Babytjur!

Dagen efter det var det antligen lordag! Kay tog mig till the sell barn den formiddagen. Den auktionerar man ut djur. Till storsta delen kor och hastar. Ah gud vad jag vill ha en hast!
Hon tog dit 2 av vara kalvar och kopte istallet en jattesot 5 dagar gammal lillkille.
Det varsta ar att det kravs en hel del energi da han maste bli matat ur flaska tidigt varje morgon samt varje kvall.
Efter en vecka blev hans namn Benji :)

Fotboll

Eftersom jag hade den dar jakla envisa influensan sa kunde jag inte spela varken torsdagen eller fredagen. Torsdagen lag jag ororlig i sangen hela dagen. Men pa fredagen var jag sa uttrakad sa jag la mig i bussen till matchen for att iaf kolla pa.


Snygga Mexikanare som vi smygfota...

Forlora med 10-0 LOL! Skulle jag ha spelat hade det allt sett annorlunda ut!

Athletics banquet

Nu kommer det komma en massa gamla inlagg. Har inte haft tid att uppdatera tills nu.
Detta hande mandagen samma vecka jag fick grisinfluensan.
Vi hade en bankett for idrottsman/kvinnor som deltagit i ngn av hostens sporter. I vanliga fall far man middag men eftersom varan skola ar ganska pank fick vi inte det detta aret. Men finkladd skulle man vara och blev uppropad for att ta emot sin trofe.
Denna ar for Cross Country Varsity. Det var sa kul, och var riktigt bra traning. Jag saknar den nu da fotbollstraningarna ar sa himla lama!

RSS 2.0