L-E Prom

Ahh varan skolas bal var sa himla vacker! Var ute pa Prissy Crissy Ranch med fontaner, en pool, lusthur, levande ljus, lusthus samt lysslingor. Paminde om balen i Twilight. Var alltsa utomhus och som tur var var vadret jattefint. 30 grader den dagen och inte fuktigt i luften som det ofta annars ar och som forstor haret.
Den stora finalen var fyrverkerierna.
Har kommer nagra bilder:


India, Brianne, Jessica, Zac, Adam, and Jesse


Zac and India at Red Lobster

Brianne and Adam at our dinner at Red Lobster. Dar kan du for ovrigt valja en av 30 levande humrar som du vill att de ska tilllaga at dig.

Callie, Me, and Autumn at prom

Harley (Kyrsten's ex-pojkvan som hade blivit pahoppad av fem killar dagen innan och hade en blatira) och Aaron

Vimmel pa dansgolvet

Mer vimmel pa dansgolvet

Basta ganget slappar

Grand finale! Firework som var svart att fanga pa bild..

Efter balen, som var over redan vid 11 pm, ville de att sa manga som mojligt skulle ga till the After Prom sa man inte stack ut och festa, drack, och korde bil.
Det var ett lock-in och de slapte inte ut nagon forran 3.30 den natten om inte foraldrarna kom o hamtade en.
Det var i ett stort sportcenter med swimmingpooler, beachvolley, basket, klatterstallning, dansmatta och andra spel. Borjade ratt roligt och forsta timmen gick fort att fordriva. De 2 sista var man rtat uttrakad och framforallt trott. Klattrade upp sa hogt upp det gick i klatterstallningen med en kompis och la oss och sov i en tunnel for en liten stund. Well skolan fick som de ville, for nar de slappte ut oss kl 3.30 var alla for trotta for att festa. Vi hade tankt att aka till Ihop och ata en tidig pannkaksfrukost, men ville bara hem till sangen sa fort som mojligt.

Jessica framfor poolen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0